Zwartharige mooie dame zoekt mannen om te verwennen

Hallo mannen,
Ik ben hayley, 32 jaar, zwart halflang haar en mooie blauwe ogen. Ik ben 1.70m groot ben niet mager maar ook niet overdreven dik.
ik ben een positieve warme vrouw die weet hoe ze een man moet verwennen.
Heb je zin in een heet avontuurtje met mij aarzel dan zeker niet om me te contacteren.
Het spreekt vanzelf dat alles op een veilige manier gebeurt wat dus wil zeggen met condoom.
Hygine en discretie is iets wat ik hoog in het vaandel draag dus ik verwacht van jullie hetzelfde.
Anaal of extreem doe ik niet maar voor de rest kan je met mij alles bespreken.
Heb ik je intresse gewekt? Stuur me dan snel een mailtje naar ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder]) of neem eens een kijkje op mijn website, je vind er tevens ook foto’s van mij hayley5505.jimdo.com/
ik beantwoord alle reactie’s binnen de 24 uur !

xje hayley

dikke kusjes
hayley x

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Schilde  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op