Zwanger en last van mijn hormonen

Toen mijn inmiddels exvriend hoorde dat ik zwanger was is hij er gelijk vandoor gegaan. Ondanks dat ben ik toch erg blij met mijn kindje dat volgend jaar geboren zal worden. Nu de eerste misselijkheid voorbij is voel ik me weer toppie en heb ik vreselijk veel zin in geile seks. Ik wil mijn kindje alleen gaan opvoeden dus ben niet op zoek naar een relatie maar wil gewoon een lekkere vent die me af en toe lekker kan verwennen. Ik hoop dat ik hier iemand vind die ook wel vaker als een enkele keer wil.

Details

Zoek een date in: Geldrop, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op