zullen wij elkaar helpen

Hoi hoi,Ik ben Anja een 39 jarige vrijgezelle meid uit Hoogezand.
Als ik een hele dag gewerkt heb op kantoor en naar huis ga voel ik mij alleen.
Op die moment wil ik dus iemand hebben om mee te genieten en dan heb ik het over sex.
Zelf heb ik wel nog fantasieetjes die ik graag wil doen en 1 er van is sex op mijn werk.
Misschien heb je zelf ook nog wel een fantasie en kunnen wij die samen waarmaken.
Helaas heb ik tot heden niemand gevonden die het aan durft met mij dus hoop ik op een reactie.
Groetjes Anja xxx

Details

Zoek een date in: Hoek van Holland, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op