zuigen en slikken

Hey guys and men hihi Kiki is in the building en op zoek naar een leuke man die niet schuwt om een avontuurtje aangaat met ….jawel een vrouw die is getrouwd. Reden…Niet belangrijk die hoor je wel in een reaktie. Ik Mis sex en heb het wel nodig in mijn dagelijkse levensbehoeftes. Dus zorg jij dat ik mijn vitamines weer kan slikken ;). Vitamine z van zaad en g van geil…..Kom me maar gaw een vitaminestoot geven.Kus van Kiki
Vanwege mijn status als getrouwde vrouw alleen het achterkantje maar het voorkantje is minstens net zo lekker.

Details

Zoek een date in: Waals-Brabant, Wavre  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op