Zoek jij ook een neuk maatje?

Hallo,
Hier een oproepje van een dame die net 35 is geworden. Ik hou van eerlijkheid, ben rustig en heb een warm karakter, maar ik kan wel gek doen op een feesje. Ik zoek een leuke maatje/vriend die materiele dingen niet echt belangrijk vind, en het vrouw wel op de eertste plaats zet. Ook in zijn hart en over het algemeen. Ik heb zo de ene en de andere mee gemaakt in m’n leven maar daarover later nog meer. Ben jij ook op zoek naar een maatje of een luisterende oor? dan hoor ik je graag.

Groetjes Hanneke,

Details

Zoek een date in: Éghezée, Namen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op