Zoek je de echte GFE dan zit je bij me goed

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Zoek je de echte GFE dan zit je bij me goed

Om te vrijen hoef je zeker niet verliefd op elkaar te zijn , maar van lekkere sex te houden.Ook als een meid zoals ik date ik niet elke dag daar ik ook van jouw wil genieten maar zelf ook wil genieten.

Ik mag dan ook niet van de magerste zijn maar ik weet wel dat ik goede service geef doordat ik kan en wil genieten.

Je kan me steeds bereiken met jouw nummerherkenning aan !

Wat kan wel: tongzoenen,beffen,jouw pijpen met of zonder condoom met eventueel klaar komen op mijn borsten en of in men mondje,vingeren,jouw ballen likken.
Kortom, normale dingen let op heren daar hoort anaal voor mij niet bij.

Kusjes L

Details

Zoek een date in: Luik, Remicourt  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op