Zoek een man

Hallo, ik ben een 48-jarige gebonden vrouw die steeds meer begint te missen in haar relatie. En eerlijk en waar vind ik het erg jammer.Ik ben niet op zoek naar een nieuwe man, toch niet om iets serieus mee op te bouwen.

Liefst zou ik een man willen ontmoeten die begrijpt wat ik mis en die me daarbij kan helpen.
Ik hoef niet iets voor een nacht, dat nou ook weer niet want daar schiet ik niks mee op.
Gewoon iets fijn waar ik regelmatig op kan terugvallen, net als jij.. Ik zoek discretie maar biedt het ook. Geile kus op je…..

Details

Zoek een date in: Huldenberg, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op