Zijn Brabantse nachten wel zo lang?..

ik ben een 49-jarige slanke vrouw. Sta nog midden in het leven, maar hoewel ik getrouwd ben, ben ik lichamelijk gezien, nogal eenzaam. Ik zoek dan ook leuke (jongere) mannelijke contacten om een spannende relatie op te bouwen tot een heel prettig lichamelijk contact waarin respect en discretie voorop staan. Ik hou ervan om mezelf lekker op te tutten en ben dan ook een zeer verzorgde dame, ook al zeg ik het zelf (maar anderen zeggen het ook hoor).

Zullen we samen die Brabantse nachten lekker lang maken??

spannende groetjes
Hannie

Details

Zoek een date in: Gelderland, Vaassen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op