Zeer lieve blondine geeft professionele massage en .

  • Homepage
  • >
  • Ostend
  • >
  • Zeer lieve blondine geeft professionele massage en .

Hou je van een zeer sensuele maar toch professionele massage waarbij je plagend en kussend dichtbij een hoogtepunt wordt gebracht daarna kus ik je lekker lang, laat dan mijn tepeltjes kussen en lichtjes bijten, tot mijn hoofd begint te tollen en ik je lekker diep pijp en jij me beft..Ik ben er meestal enkel n of twee zaterdagen per maand beschikbaar, soms ook een zondag.
Ik spreek af in wortegem in la perla, spreek bij voorkeur af voor twee uur 280euro kamer incl.soms ook te gent.bereikbaar per sms daar ik zeer weinig beschikbaar ben.
1m78,62kg, ccup, lang blond haar en groene ogen, geen tatoos noch piercing.univ geschoold

Details

Zoek een date in: Ostend, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op