Word jij mijn tijgertje?

Nou, zoals je ziet, voor nu is het een pluchen beestje, helaas komt die me niet tegemoet in mijn behoeften.En geloof me, die heb ik heel erg veel. De drang naar genieten, naar sex, naar verwennen en verwend worden is heel erg groot.
Het enige probleem is: Ik kan en wil niet zomaar elke week met een andere man in bed belanden. Ik zou me vies en goedkoop voelen.
Brr, de gedachten daaraan alleen al.

Dus..
Daarom zoek ik op deze manier een man die net als ik een tijger is in bed, die van aanpakken weet en het ook zeker meer dan een keer
per dag wil doen. Ik hoef niet meteen een vaste relatie, maar komt dat er van is dat mooi meegenomen. Als jij zoekt wat ik zoek en ook
gewoon wil genieten met eenzelfde partner, dan hoor ik graag van je..

Mandy (21jr, Aalst)

Details

Zoek een date in: Camminghaburen, Friesland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op