Wil je tussen 2 grote tieten liggen?

Toen men de borsten uit deelde heb ik helaas niet achter in de rij gestaan. Ik ben namelijk in het bezit van een heerlijk G –cup. Dit heeft soms wel zijn nadelen, met bijvoorbeeld kleren kopen of warm weer, maar ik zie ook veel mannen naar me staren en dat geeft me een heerlijke kick. Ik ben nu op zoek naar een man die op een afstand wil kijken hoe ik met mijn grote borsten en mijn natte poesje speel. Jij kijkt op een afstand toe. Als het heel geil word komt er vast wel meer van! Welke man wil hier mee spelen?

Details

Zoek een date in: Gelderland, Geldermalsen-West  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op