wie wil er samen naar de parenclub

Hallo, Ik ben Katja, een getrouwde vrouw op zoek naar wat meer spanning en uitdaging in mijn leven.
Het lijkt mij heel gezellig en spannend om eens een parenclub te bezoeken.

Maar mijn man wil hier helemaal niks mee te maken hebben. Vandaar dat ik stiekem zonder zijn medeweten deze advertentie heb geplaatst. En ben ik op zoek naar een leuke en spannende man om regelmatig samen naar een parenclub te gaan. Vrouwen mogen bij sommige wel alleen naar binnen, maar ik vindt die drempel dan net even te hoog om het alleen te gaan doen.

Ben je singel of gebonden, maakt voor mij niet zoveel uit. Misschien wil of durft jou partner er ook niet naar toe.

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Gaan we heerlijk samen genieten zowel of niet met anderen erbij in een gezellige parenclub.

Details

Zoek een date in: Jodoigne, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op