wie van volslank houd, kom maar op

Hoi ik ben fleur, ik ben 19 jaar en volslank. Ik zoek mannen die daar van houden . Ik ben seksueel heel actief en kan er nooit genoeg van krijgen. Ik masturbeer vaak met mijn speeltjes maar ik wil eens een echte lul in mij voelen . Natuurlijk ben ik wat teruggetrokken gezien mijn volslank lichaam en durf ik zo niet echt op een man af te gaan om te zeggen van, hé wil je met mij naar bed? Dat zou toch een klein beetje beschamend zijn als hij moest zeggen van , nou meid, nee dank je. Ok genoeg daarover. Wat ik wil bedoelen is dat ik via deze weg toch iemand wil tegenkomen die van volslank houd en wat verder kijkt dan zijn neus lang is. Ik vraag niet om een liefdesrelatie maar het kan wel ervan komen indien je dat zelf wenst. Indien het enkel om sex gaat is dat zeker heel erg welkom want ik kom er zeker te kort daar ik mij echt seksueel actief voel. Wie is er de eerste kandidaat die deze sexbeluste meid wel wil blussen?Ps: leeftijd maakt niet zoveel uit als het maar vanaf 18 jaar is.
Voel jij je geroepen, stuur dan meteen een mailtje .

Details

Zoek een date in: Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op