Wie temt mij?

He mannen. Ik ben Gonda en ik sta achter de bar in den haag. Altijd super gezellig en druk. Maar als ik dan al die koppeltjes zie merk ik toch dat ik wat mis in mn leventje. Nu kom ik genoeg mannen tegen maar niet de man die bij me past. Dus zoek ik op deze manier een man die weet wat een vrouw wil en die ook een wilde dame aan kan. Ik ben heel kieskeurig maar weet dan ook wat ik wil.
Wat wil ik??? In het kort een geile man die mij kan temmen. Kun jij me temmen reageer dan snel en we gaan het zien. Liefs Gonda

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Nieuwerkerken  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op