Wie kan deze geile oma aan?

Ik ben Rika een oma van 64 jaar en al jaren weduwe. Ik mis momenteel wel meerdan alleen mijn man. Ik ben altijd al een behoorlijke geile vrouw geweest. Nadat ik mijn man
ben kwijtgeraakt heb ik de speeltjes opgezocht nu jaren verder beginnen die ook wel te vervelen
en ben ik op zoek naar een energieke man die deze ervaren oma een beetje bij kan houden.
Ik zoek alleen sexcontact geen relatie! Leeftijd vind ik niet belangrijk ja min 18 natuurlijk
hygiene staat voorop! Dus kom maar op….

Liefs Rika

Details

Zoek een date in: Gistel, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op