wie helpt er een maagdje

Misschien vindt je dit een beetje een vreemd oproepje maar goed, je moet wat uiteindelijk, toch? En ik heb zelf ook eerst rond gekeken en gezocht of het wel mogelijk is om zoiets te plaatsen. Ja dus…
Het lijkt me dus gewoon heel erg fijn om eindelijk eens ontmaagd te worden. Ik ben voor mijn gevoel de juiste jongen nog niet tegen gekomen in het dagelijkse leven, wat ik op zich wel jammer vind.

Al mijn vriendinnen hebben altijd over hun belevenissen met hun vriendjes. Terwijl ik nooit verder ben gegaan dan zoenen en wat aanraken hier en daar. Erg he? Dat heeft denk ik wel te maken met het feit dat ik best wel verlegen ben. Misschien kan jij me daar over heen helpen. Ik hoop dat ik een serieuze en lieve jongen hierbij kan vinden.

Het liefst zou ik een jongen/man leren kennen tussen de 20 en de 45 jaar. Dat moet wel haalbaar zijn denk ik? Mocht je toch ouder zijn nog laat het dan ook even weten, het is niet zo dat ik er echt op sta dat je ergens tussen die leeftijd zit. Het is maar een richtlijn. En als het klikt dan klikt het, of niet?

Liefs Saartje

Details

Zoek een date in: Biesdonk, Noord-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op