Wendy uit voor Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen, Massage

  • Homepage
  • >
  • Edam
  • >
  • Wendy uit voor Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen, Massage

Dag geile mannen,Ik ben een lekkere geile slanke stoeipoes. Meteen als ik bij jou binnen bent , kan ik niet wachten tot je mijn kleren uittrekt. Als als ik naar je kijkt, En ik zie dat iets begint te groeien…. Dan wordt het opeens heel erg heet in de kamer. Ik moet en zal dat ding in mijn mond nemen. Maar dat vind jij vast niet erg. Trio’s met collega’s van mij doe ik ook. En met een stel is ook geen probleem. Bel me voor een afspraak op 0616059440 dikke hete kusjes, van deze stoeipoesje.

Details

Zoek een date in: Edam, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op