Welke lieve man wil…

Misschien vind je dit een beetje een rare advertentie, maar ik weet gewooneven niet hoe ik het anders moet aanpakken. Laat ik er niet omheen draaien.Ik wil gewoon lekker ontmaagd worden, en de juiste man ben ik in hetdagelijkse leven nog niet tegengekomen.Al mijn vriendinnen hebben altijd hele wilde en spannende verhalen over hunbelevenissen met hun vriendjes. Terwijl ik nooit verder ben gegaan dan watrommelen zeg maar. Ik denk dat mede door mijn verlegenheid ik ook nooitverder heb durven gaan. Misschien kan jij me over mijn verlegenheid heenhelpen. Ik hoop dat ik een serieuze en lieve man hierdoor kan vinden en diemij een zalige en onvergetelijke eerste keer kan geven.
xxx Donja

Details

Zoek een date in: Beuningen, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op