Weet jij wel wat partner zijn daadwerkelijk inhoudt?

Hoi hoi,
IK ben de 38 jarige Celia en kom uit Havelte, hier ben ik woonachtig met mijn 12 jarige dochter.

Sinds twee jaar ben ik gescheiden gezien ik met mijn man niet meer verder kon, zijn wil was wet in ons gezin en ik was toe aan wat vrijheid en mijn eigen mening.
Natuurlijk zijn er ook mannen die anders zijn en die zoek ik dus nu.
Iemand die weet hoe een relatie werkt en dat je elkaar moet respecteren.
Ben jij zon man?
Dan hoor ik graag van jou!

Groetjes
Celia

Details

Zoek een date in: Helmond, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op