Wat heb ik fout gedaan ?

Hi lieve mannen, ik ben Kelly en kom uit zeeland. Via deze weg ben ik op zoek naar een man of vriend die eens een keertje wat leuks met mij wil gaan doen. Ben al een tijdje singel nu. Mijn vorige vriend heeft me belazerd met een oudere vrouw. Schijnbaar had zij hem meer te bieden op het gebied van sex. Zelf vind ik dat ik een man best lekker kan verwennen en heb ook best vaak sex dus ik heb geen idee of het nu aan mij lag of ik iets fout heb gedaan. Denk eigenlijk dat er niks mis is met mij, wat denk jij ? Ben jij die man die ook ready fors ex is en tussen de 20 en 60 jaar oud ? net als ik geen financiële bedoelingen en zin om af te spreken ? Mail me dan ! Ik wil wel eens weten wat ik verkeerd doe in bed, dus tell me.

Details

Zoek een date in: Eckart, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op