Vrijheid blijheid en genieten!

Hoi ik ben Anja 23 jaar en weer vrijgezel. Mijn relatie is stuk gelopen omdat mijn huidigeex vriend hartstikke jaloers was. Ik voelde me een vogel in een klein kooitje en mocht
eigenlijk hellemaal niks meer. Niet op stap niet naar vriendinnen het ging mij te ver
dus heb er een punt achter gezet . Ik ga nu af en toe wel eens weg met vriendinnen wat drinken, maar ben niet het type
dat mannen oppikt in een cafe of kroeg. Hoop dat ik zo een leuke man tegenkom die mij neemt
zoals ik ben en wie weet.

X Anja

Details

Zoek een date in: Kalsdonk, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op