vrije sexrelatie gezoch

hoi hoi,ik ben vlinder,ben 28 jaar en woon in houten,ik ben op zoek naar een leuke openminded man voor een seksrelatie,wel de lusten maar niet de lasten zeg maar.heerlijk elkaar vrij laten en op die basis wat leuks opbouwen.in mijn omgeving kan ik hem maar niet vinden,alleen maar
mannen die mij gelijk als hun persoonlijk bezit zien,zo ben ik niet,ben erg zelfstandig maar in bed hou ik er wel van als een man de touwtjes
stevig in handen neemt.als dit jou aanspreekt dan wil ik jou leren kennen en als het klikt eens samen ergens een hapje gaan eten.

Details

Zoek een date in: Florenville, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op