Volslanke geile vrouw zoekt mannen voor sex tegen betaling

Hallo, leuke huisvrouw, 43 jaar jong, lekker volslank, altijd geil en best gezellig is op zoek naar hete geile mannen.
Wil je ´s avonds of soms ook overdag (woensdag en vrijdagmiddag vanaf ongeveer 13.30 uur tot ….) eens een uurtje lekker genieten, dan kan dat bij mij. Voor 50 euro heb je all-in (ook zoenen enz. laat maar weten wat je wensen zijn), pijpen eventueel zonder condoom. Niet anaal.

Heb je nog andere wensen, laat het mij weten. Soms is er meer mogelijk dan je denkt tegen een kleine meerprijs.

Heb je interesse en een keer zin in hete sex met mij, bel mij dan op 0644828147 maar WEL MET NUMMERHERKENNING want ik geef je mijn nummer tenslotte ook. ZONDER NUMMERHERKENNING WORDT ER NIET OPGENOMEN.

Stuur mij liever mail of SMS maar bel gewoon.
Mocht er niet opgenomen worden, dan houdt dat in dat ik op dat moment de telefoon niet aan kan nemen.
Probeer het dan op een ander tijdstip gewoon nog eens een keer.

Ik ben 100% discreet en garandeer 100% hygiëne.

Details

Zoek een date in: Kortemark, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op