Volle meid met grote zachte rondingen wil sex

Hallo,
oke oke ik ben niet een van de slankste maar op ieder potje past een deksel zeggen ze. ik ben op zoek naar een leuke man die wel weet wat hij met een volle vrouw aanmoet.
ik zoek iemand die 100% kan genieten van alles wat een vollere vrouw te bieden heeft! weet jij zoiets te waarderen?
omdat ikniet direct op zoek ben naar een relatie maar meer sexcontact ontvang ik liever alleen reacties van mannen die op sex gebied zin hebben om met mij samen te gaan genieten. ik sta voor veel open!! ben zeer openminded en erg lief en zacht ;)!

weet jij wel raad met me? reageer dan zeker even!

Missy

Details

Zoek een date in: Halle, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op