Verlegen meid zoekt jongen/man

Hallo,
Mijn naam is Astrid, ben 18 jaar oud en kom uit Emmeloord vandaan. Ik ben een single meid, die op haarzelf woont. Ik ben nogal verlegen aangelegd als het om contacten leggen gaat, dus vandaar dat ik deze weg probeer. Dat ik verlegen ben wil niet zeggen dat ik niet van sex houdt, want ook hier ben ik naar op zoek. Ik houd van teder en lief en mocht de klik er zijn dat zou ik misschien wel meer willen als alleen een sex contact. Dit alleen als het geheel wederzijds is natuurlijk. Spreek ik je aan, of heb je interesse, dan zie ik graag een mailtje van je.

[email protected]

Groetjes en kusjes Astrid

Details

Zoek een date in: Gouvy, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op