vast sexcontact gezocht

Nog nooit gedaan zoiets maar toch goede dingen over gehoord. Ik ben een 25 jarige spontane uitbundige meid uit rotterdam. Heb een leuk leventje met leuke baan, leuke zoon, lieve vrienden en een leuk huisje maar omdat ik momenteel even niet op een relatie zit te wachten probeer ik via internet een vaste sexbuddy te zoeken waarmee ik een hete geile sexrelatie kan opbouwen.Ik zoek het liefst iemand met lekker veel ervaring een verzorgd uiterlijk hygienisch en tussen de 25 en 55 jaar.
Als je meer over mij zou willen weten stuur me dan een mailtje. Met foto is leuk dan weet ik meteen of er fysiek misschien een connectie is.

Alleen serieuze reacties aub.Wederzijds controle op fake is een vereiste.

kusjes C!!

Details

Zoek een date in: Broek op Langedijk, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op