van tam naar wild??

Hela, kort maar krachtig. Ik net gescheiden, heb wel eens zin in een verzetje na een huwelijk van 10 jaar en altijd me netjes gedragen te hebben. Laten we het houden op dat ik mijn horizon wil verbreden, en dat jij me daarbij gaat helpen.Ik heb al een stap gemaakt om een paar mooie foto’s van mezelf te maken en hier heb je er alvast eentje. De rest zien?? Ja de rest van de fotos kan je wel krijgen maar wil daarvoor wel in ruil een wilde nacht hihi dus ga je van dit vogeltje die altijd in haar kooitje heeft gezeten, een tijgerin maken? Hihi kom maar op en Bite me…..
Andrea uit Dieren

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Saint-Hubert  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op