Uiteindelijk heeft iedereen liefde nodig toch?

Hoi hoi,
Ik ben de 37 jarige Xandra uit Vleuten en hier woon ik samen met mijn nu 9 jarige dochter.

Sinds twee jaar ben ik gescheiden, er was veel ruzie in ons huwelijk en op lichamelijk gebied wilde hij al langer niet meer.

Dan komt er een punt dat je moet stoppen en verder moet met je leven en daar ben ik nu wel op gekomen.

Ik mis echt liefde en genegenheid in mijn leven en hoop toch echt een man te vinden die als mijn partner door dik en dun door het leven wil gaan.

Groetjes

Xandra

Details

Zoek een date in: Hellevoetsluis, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op