toch nog een hete zomer

Ik heb een verlanglijstje voor de zomer, tijd voor de bloemetjes en de bijtjes nu het toch regelrecht kut is met het weer. :P. Nou dat van de bloemetjes en bijtjes hoef je me niet meer uit te leggen maar het doen is een andere zaak. Ik heb last van een bepaald soort hormoon zodra de zon gaat schijnen, maar ja aangezien het niks andersd dan regent is het maar een beetje zelf behelpen he, en daar heb ik geen zin meer in.Ik heb last van het GEIL en NAT hormoon. Hihi en aangezien ik behoorlijk nat kan worden moet het bloemetje door het bijtje een flink verwend worden.Dus net zo geil als ik?
Nou kom mijn lekkere geschoren bloemetje dan even proeven smaakt heerlijk.
Deze roodharige is er helemaal klaar voor, en jij ook voor een echte rooie?
Xxx Ilke

Details

Zoek een date in: Kaprijke, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op