Theode Beffer uit voor

Ik zoek goed verzorgde vrouwen, leeftijd en/of uiterlijk van minder belang, die het gewoon prettig vinden om langdurig en goed gelikt en gevingerd te worden. Er worden van jou zelf geen andere handelingen gevraagd als je dat niet wilt. Je kunt dus puur voor je eigen genot gaan.Ik wil je heel graag en langdurig likken, ik blijf zelf gekleed als je dat wilt.
Ik ben 51 jaar, 1.81 mtr, 84 kg,geen,baard snor of borsthaar. Discretie geboden.
Laat je eens lekker verwennen door een inmiddels zeer geoefende tong en vingers. Ik kan zelf niet ontvangen, maar kom graag naar je toe. Ben ook wel in voor een cardate/parkeerplaatssex.
Mail me als je belangstelling hebt en je krijgt altijd snel antwoord. Drinken we eerst iets en daarna zal ik je heerlijk verwennen.
Ben jij de volgende die ik naar een hoogtepunt mag helpen?

Details

Zoek een date in: Limburg, Nieuw-Lotbroek  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op