Tess.Highclass uit Zwolle voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Anaal en Intiem

  • Homepage
  • >
  • Waals-Brabant
  • >
  • Tess.Highclass uit Zwolle voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Anaal en Intiem

vol verwachting vraagt deze dame zich af hoe geil je word naarmate jij je dieper en dieper in mij zal verdiepen. ben jij een vlam, leuke geile man of hete klik? dan kunnen we zeer aangenaam kennis maken en heb ik je heel veel te bieden 😉 ik wil je dromen waar maken en zal je als jouw droomvrouw ontvangen in mijn penthouse! luxe en zeer nette appartement. ik vraag voorlopig nog maar 70 voor een half uur. een uur is 150 en een vluggertje is 50 euro.
je kan me whatsappen of bellen met nummerweergave
onzin appers doe ik blokken!

0617375569

mogelijkheden:
zoenen mits er een klik is
beffen
vingeren
verschillende standjes
pzc mits je schoon bent maar zonder slikken
anaal gevend mits jij een voorbind hebt
nzc is 300 voor een half uur en 500 een uur
intiem zonder alleen mogelijk bij aantoning van soavrij

Details

Zoek een date in: Waals-Brabant, Wavre  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op