Tantra massage met Tantra Penis en of Prostaat massage

Klasse gediplomeerde masseuze geeft zeer sensuele relax massages met als hoogtepunt een unieke tantra penis massage en/of een prostaatmassage.Ik ontvang u met een drankje in mijn discrete hoeve te Laakdal.
Samen bespreken we eerst rustig wat uw wensen zijn.
Graag laat ik u daarna genieten van mijn zachte handjes en/of hete stenen.
Met een rustig muziekje op de achtergrond.
Hygiene vind ik erg belangrijk dus kunt u zich voor en na de massage douchen of verfrissen.!
Spreek tijdig af want als ik aan het masseren ben neem ik niet mijn telefoon op en zo kunt u een laattijdig afspraakje hierdoor mislopen!
De massage’s worden steeds topless gegeven.
Voor verdere vragen zie mijn website. Bel altijd met nummerweergave. Geen intiem.
kus 0495-373904.

Details

Zoek een date in: Groningen, Uithuizermeeden  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op