Stijlvolle studente zoekt vaste dates

Stijlvolle studente, slank, 21 jaar, 1m67, 55kg, b-cup, halflang donker rood haar. Ik ga klassiek en vrouwelijk gekleed: kleedjes/rokken, nylons (gewoonlijk stay-ups, maar jartellen kunnen natuurlijk ook), pumps met hoge hakken & sexy lingerie en ben altijd verzorgd. Ik ben een universiteitsstudente, momenteel 3de jaar. Je kan dus een zeker niveau verwachten.
Ik zoek klassevolle heren om, indien het klikt regelmatig mee af te spreken, naargelang het past in jouw agenda. Een eenmalige date kan ook, maar ik geef de voorkeur aan vaste dates. Aangezien ik studeer, spreek ik maar beperkt af. Ik beschik niet over een auto en spreek daarom enkel af op hotel in Gent. Ik ken P’tit amie en Trianon als rendevous hotels, maar een ander hotel in Gent (centrum) is ook goed.

Ik spreek enkel af met mannen ouder dan 30, postuur en uiterlijk spelen geen rol, oudere heren zijn ook zeker welkom. Respect en discretie zijn heel belangrijk en kan je zeker ook van mij verwachten.
Ik hou ervan om jou te verwennen en om zelf verwend te worden.Wat kan: een massage, tongkussen, mij verwennen, pzc tot het einde, zonder kidm, meedere keren klaarkomen. Anaal kan niet en intiem natuurlijk altijd met. Een fijne babbel kan er natuurlijk ookbij, ik ben een erg goede luisteraar 🙂
1 uur 250 euro, 1,5 uur 350, 2 uur 450

xx Olivia

Details

Zoek een date in: Papendrecht, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op