Stijlvolle studente zoekt vaste dates

Stijlvolle studente, slank, 21 jaar, 1m67, 55kg, b-cup, halflang donker rood/bruin haar. Ik ga klassiek en vrouwelijk gekleed: kleedjes/rokken, nylons, pumps met hoge hakken & sexy lingerie en ben altijd verzorgd. Ik ben een universiteitsstudente, momenteel 3de jaar, en ben als hobby vooral bezig met literatuur, film, theater en dergelijke. Je kan dus een zeker niveau verwachten. Zoekt een paar klassevolle heren om indien het klikt regelmatig mee af te spreken, naargelang het past in jouw agenda. Een eenmalige date kan ook, maar ik geef de voorkeur aan vaste dates. Aangezien ik studeer kan dit voornamelijk op weekdagen in de namiddag of ’s avonds op hotel in Gent. Uitzonderlijk ook soms in het weekend. Ik ken P’tit amie en Trianon als rendevous hotels, maar een ander hotel in Gent (centrum) is ook goed. Ik spreek enkel af met mannen ouder dan 30, postuur en uiterlijk spelen geen rol, oudere heren zijn ook zeker welkom. Respect en discretie zijn heel belangrijk en kan je zeker ook van mij verwachten.Ik hou ervan om jou te verwennen en om zelf verwend te worden. Wat kan: een massage, tongkussen, mij verwennen, pzc tot het einde, zonder kidm, meedere keren klaarkomen. Anaal kan niet en intiem natuurlijk altijd met. Een fijne babbel kan natuurlijk ook, ik ben een erg goede luisteraar. 1 uur 250 euro, 1,5 uur 350, 2 uur 450Voor vaste klanten (vanaf 1 2 dates per maand) wordt het 200 voor een uur (300 voor 1,5 uur en 400 voor 2) vanaf de 2de date :)xx Olivia

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Ossendrecht  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op