Sta jij lekker in het leven en zoek je mij misschien?

Hallootjes! Ik ben de 35 jarige Mirja uit Groesbeek en tot op heden heb ik niet de juiste man voor mij gevonden. Trof denk ik altijd de verkeerde, of ze gingen vreemd, waren alcoholist en dat soort zaken, dus niet om een langdurige relatie en gezin mee op te bouwen, en dat zou ik dus graag willen. Zoek een betrouwbare man, kinderen geen bezwaar, moet lekker in het leven staan,en hij moet er gewoon zijn voor zijn vrouw en gezin, dus zoveel vraag ik niet eens denk ik. Diegene die zich aangesproken voelen verzoek ik om gewoon een keer contact te zoeken en wie weet? Groetjes Mirja

Details

Zoek een date in: Louvain-la-Neuve, Waals-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op