Spannende jongen/man gezocht, die voor alles (veel) in is

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Spannende jongen/man gezocht, die voor alles (veel) in is

Hey guys! Ik ben Naomi en ben nog steeds niet die ene leuke jongen tegengekomen. Wat zoek ik, een jongen die net als ik een beetje een dare devil is, niet bang is om grenzen te verleggen en dat bedoel ik dan ook op het gebied van sex. Ik ben geen recht op en neer type en zoek op het gebied van sex ook constant spanning en vooral passie! Dus als je van spannende sex in (bij voorkeur) de buitenlucht houd, dan hoor ik je hopelijk snel! Ik wacht op je! Oh ja, mannen die willen dat ik ze sms waarvoor ik moet betalen hoeven niet te reageren.

Details

Zoek een date in: Luik, Welkenraedt  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op