spannend de zomer door

Dag dag ik ben Colet en kom uit Alkmaar weg. Ik ben een vrouw die in is voor meer dan alleen het gezapige leventje waarbij saaiheid heerst.Ik ben een dame met een relatie, maar wil wel moeten doen om meer spanning in mijn leven te krijgen.
Je hoeft niet te reageren als het je niet aanstaat dat ik een partner heb, ieder zijn eigen meug en het is en blijft je eigen keuze om iets wel of niet te doen.
Ik ga voor een afspraakje, niet meer en niet minder en als jij ook in bent voor een afspraak dan hebben twee personen die elkaar daar niet voor in de weg staan, en daarna onze wegen weer scheiden.
Je weet waar je aan toe bent dus reageer maar of niet!!!
Omdat vele ogen zien, meer dan men denk heb ik even geen herkenbaar plaatje van mij gezicht.
Liefs Van Colet

Details

Zoek een date in: Maartensdijk, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op