Snel afspreken. liefst nog komende week

HoiIk ben Roberta. Ben single en kom uit Harderwijk.
Leuke baan, leuke vrienden etc. Maar nog niet echt een leuk persoon waarmee ik kan genieten gevonden.
Het gaat me niet zozeer meteen om een relatie maar dat kan er natuurlijk altijd van komen. In eerste instantie gaat het me om de sex.
Ik zoek gewoon iemand die ik kan opbellen als ik zin heb en andersom. Zonder vragen te stellen langsgaan bij elkaar en losgaan in bed of op andere spannende plekken. ik ben openminded en in voor veel.

Wil je mij beter leren kennen en ben je serieus?
kan je bewijzen dat je geen faker bent net als ik dan moet je zeker even reageren. En wie weet voel jij binnekort dan wel mijn kutje om jou piemel heen 😀

adv. marktplaats:

Roberta, single 26 jaar uit harderwijk op zoek naar skype en msn contact.

wie voegt mij toe of stuurt me een leuke mail?

spannend gesprek heeft mijn voorkeur!

Roberta

Details

Zoek een date in: Geffen, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op