slanke gehuwde vrouw 31 j zkt fijne man

Slanke gehuwde vrouw zoekt discreet contact met man . Ben een 31 jarige brunette, werkzaam als gerante van een kledingboetiek. Al ben ik gehuwd, volgens mij is niemand gemaakt om een leven lang trouw te blijven aan één man of vrouw. Wat niet weet niet deert, en omdat ik nogal avontuurlijk ben wil ik eens mijn kans wagen via deze weg. Ben jij een man met humor, heb je dezelfde mening over het huwelijk, en wil je af en toe, in samenspraak eens een namiddagje wat anders beleven, dan ben ik misschien diegene die je zoekt. Ik zoek geen moeilijke toestanden of mannen die slechts aan één ding denken : intimiteit is het doel, maar de sfeer is even belangrijk. Ik vraag absolute discretie en je kan hetzelfde van me verwachten.

Details

Zoek een date in: Eijsden, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op