Sieneke zoekt een gigolo!!Vaak,geil en goede betaling

  • Homepage
  • >
  • Landen
  • >
  • Sieneke zoekt een gigolo!!Vaak,geil en goede betaling

Hallo, mijn naam is Sieneke en ik ben opzoek naar een lekkere vent die van geen ophouden weet. Ik ben zelf 48 jaar oud, en heb altijd zin in sex. Helaas ben ik sinds mijn man is overleden maar alleenstaand, dus dit is voor mij erg lastig. Ben jij opzoek om iets bij te verdienen? En altijd zin? Nou, dan ben je bij mij goed. Ik wil het liefst de hele dag gelikt en geneukt worden! Tot je mij heerlijk laat spuiten! Ik ben voor heel veel in, en heb ook leuke setjes! Die ik speciaal voor jou aan wil trekken. Ik betaal contant, en garandeer dan ook een goede betaling. Ben jij die man die voor mij een harde lul heeft en mij de hele dag wil verwennen? Laat het mij snel weten, en wie weet ben jij snel te gast bij mij thuis. Hygiene en discreet is belangrijk! Laat snel iets van je horen, en wie weet, zie ik je snel bij mij thuis!
X Sieneke

Details

Zoek een date in: Landen, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op