Sexyelise uit Amsterdam, Groningen, Beverwijk, Zuid Holland en Antwerpen voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Gangbang

  • Homepage
  • >
  • Noord-Holland
  • >
  • Sexyelise uit Amsterdam, Groningen, Beverwijk, Zuid Holland en Antwerpen voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Gangbang

Leuk dat jullie bij mijn advertentie een kijkje nemen.Ik ben Elise 30 jr en een vrolijke hollandse volle ronde rubensdame.
Ik ben DOL OP PIJPEN ZONDER. (is specialiteit)
Ik ontvang altijd op afspraak!!!
Pijpen zonder condoom, spuiten in gezicht en over het lichaam helemaal geen probleem.
Intiem is altijd met condoom. Vingeren, likken mag.
Speeltjes bij jou en bij mij heerlijk.
Verdere specialiteiten:
Voor de liefhebbers GEEF IK
Plassex (kan vaak en veel plassen)
Anale sex (met toys en voorbinddildo)
Let op anale sex ALLEEN GEVEND NIET NEMEND.
Wat ik niet doe is fisting, plassex nemend, anale sex nemend en tongzoenen.
De kosten?
Een blowjob (15/20 waar bij ik pijp zonder en je mag spuiten over me heen of in gezicht) 30 euro.
Half uur 60 euro.
Heel uur 100 euro.
Ook ben ik SM Meesteres. Ik heb geen speciale SM kamer tot mijn beschikking. Maar ik heb altijd mijn koffer met daarin alle attributen bij me. Onder andere bv, zwepen, boeien, klemmen, gewichtjes maar ook heb ik een electro setje. Bij een SM sessie ga ik met de slaaf niet intiem maar als slaaf krijg je wel als beloning het klaarkomen op een manier die ik bepaal.
Voor SM vraag ik 125 euro per uur. Ik speel een SM spel alleen vanaf een uur.
Wil je afspreken of meer info bel dan naar 0648204298 met nr weergave aan.
Welke dag en waar ik zit gewoon even informeren.

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Uitgeest  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op