Sexy Rowena uit Almere voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • Noord-Brabant
  • >
  • Sexy Rowena uit Almere voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

Mannen, k ontvang jullie discreet en hygienisch. Ik ben 21 jaar 100% NL en heb een lekker kont en een volle cup B, Ik verwen je van top tot teen. Me strakke kutje wacht op je. Ik pijp je lekker diep en je mag mij ook verwennen! Je kan komen voor een half uur of een uur, de prijzen zijn 70 voor een half uur en 120 voor een uur. een geile afspraak? Bel me dan xx Anoniem en smsjes worden niet beantwoord.sexyrowena.nl
Nieuwe nummer 0649297053

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Wisselaar  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op