Sex slavin louise te huur

Slavin Louise te huur.Ik ben een vrouw van 49 jaar oud, 164 cm lang, 58 kg, rood kort haar. Mannen vinden mij aantrekkelijk. Heb mooie ogen en mond vooral als ik lach. Ik heb kleine borsten, maar een lekkere kont. Velen zeggen dat ik een mooi lijf heb. Piercings in clit.Mijn grenzen:Wel:Rollenspel, Mindplay, bondage, blinddoeken en gaggen (maar niet alles te gelijk), sex, vernedering, lijfstraffen in overleg. Niet:Poep- en plassex, breathcontrole, lijfstraffen met blijvend letsel of littekens, naalden, electra.Ik hoop U zo voldoende informatie te hebben gegeven, om een afspraak met mij te willen maken. Hoop snel van U te horen, liefs Louise

Details

Zoek een date in: Molenhoek, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op