Sensuele Verleiding

Hallo heren, zoek je geen meid van 20 maar geniet je voorkeur naar een vrouw van om en bij de 40 met maturiteit? Dan wil ik je gezelschapsdame zijn.. Ik ben een lieftallige aantrekkelijke dame met veel levenservaring en interesses die houd van erotiek liefde gezelligheid en een leuk gesprek. Een welgevormd jong figuurtje zuiderse looks lange slanke benen 1.73m een handvol mooie stevige borsten. Een date met mij. Eerst een kort babbeltje, dan even in de badkamer verfrissen of liever samen in de douche?.. ben je wat onzeker? Ik geef je dan eerst een korte massage met geurloze amadelolie, daarna neem ik mijn tijd om je lekker te verwennen.anaal doe ik niet. Indien je thuis niet kan ontvangen ken ik een paar degelijke hotelletjes.Prijs vanaf 140 euro/u. Per bijkomend uur 120 euro, andere prov is ook mogelijk mits meerprijs. Enkel bellen v/e afspraak en vragen, ik beantwoord geen sms ! Deze foto’s zijn rescent! Lieve groetjes Alysse

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Oirschot  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op