Sensuele Verleiding

Hallo heren, zoek je geen meid van 20 maar geniet je voorkeur naar een vrouw van om en bij de 40 met maturiteit? Dan wil ik je gezelschapsdame zijn.. Ik ben een lieftallige aantrekkelijke dame met veel levenservaring en interesses die houd van erotiek gezelligheid en een leuk gesprek. Een welgevormd jong figuurtje zuiderse looks lange slanke benen 1.73m een handvol mooie stevige borsten. Ik neem mijn tijd om je lekker te verwenen, indien je wenst, eerst een korte massae met geurloze amandelolie..Indien je thuis niet kan ontvangen ken ik een paar degelijke hotelletjes, ik verplaats me ook naar Antw O-Vl, W-Vl en Limburg. Graag enkel bellen v/e afspraakje en vragen, niet per sms! Wederzijds respect draag ik hoog in de vaandel. Deze foto’s zijn rescent! Lieve groetjes Alysse

Details

Zoek een date in: Kunrade, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op