San 18jaar 09/07 in’t gentse

Volgende week laat ik me nog eens goed pakken door 2 max.3 man,het is wel kicken geneukt te worden in een blinddate door vreemde mannen, ik ben bruinblond,superslank ,1.75m groot,taille 36,52kg, B-cupje,bruingroene ogen,tongpiercing,platte buik,strak kontje+k…,heel veel kan,ik hou wel van mannelijk zaad,daarom mag je in mijn mondje klaarkomen en slik ik het gretig door,ik wordt ook graag stevig geneukt(mc) en hou wel van een trio met mijn vriend erbij (dan kunnen jullie samen in mijn mondje klaarkomen ,krijg je al goesting,kom dan lekker met mij spelen – (op sms=geen antw.) u belt ons :tel [Gelieve mail te sturen ] San

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Uden  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op