Samen genieten

Hallo, ik ben Lia, ik ben 56 jaar en na een huwelijk van 25 jaar gescheiden. Helaas vond mijn beste vriendin het nodig om met mijn man er vandoor te gaan. Ik weet nog altijd niet waaraan ik dat te danken heb.Door dat gedoe heb ik totaal geen zin meer in huisje,boompje,beestje..

Maar dat neemt niet weg dat ik niet kan genieten van mannelijk gezelschap.
Ben jij op zoek naar een relatie zonder lasten?
Wil jij zonder verplichtingen met en van iemand genieten?
Dan ben je bij mij wel aan het juiste adres.

Stuur me maar een mailtje als je nog meer wil weten.

Lia

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Jurbise  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op