Samanta uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Gangbang

  • Homepage
  • >
  • Liesveld
  • >
  • Samanta uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Gangbang

Ik ben Samanta een spontane meid van 30 jaar en ik woon en ontvang in Amsterdam-Noord. Ik heb een mooi volslank figuur, hou je wel van een beetje houvast dan ben ik zeker een geschikte meid. Ik hou alleen niet van anaal en p&p, ik vindt het heerlijk om je lekker te pijpen zonder condoom, je mag lekker in mijn mondje klaarkomen, zelfs over mijn gezicht, borsten of lichaam. Ik vraag 60,- per half en 100,- per uur xxx

Details

Zoek een date in: Liesveld, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op