ruimdenkende man gezocht

Hallo, ik ben Geke uit Anjum Friesland. Ik woon er nog niet zo lang. Wegens werk van mijn vader weer verhuisd naar hier. En kan je best vertellen, kan het hier nog steeds niet goed vinden hier.Zeker de vrouwen en het uitgaan echt vreselijk. Beetje jaloers etc. Ik ben de grote stad gewend Amsterdam dus snap je me wel denk ik? Was daar best populair en ja met de mannen kon ik het goed vinden.
Dus laten we het nu maar eens anders doen, via dit medium een leuke afspraak vinden die wel zin heeft in mij en waar GEEN jaloerse vrouw/vriendin aan vast zit, hihi tenzij ze bi is.
Ik geloof dat ze hier in dit dorp nog niet toe zijn aan zo een ruimdenkende jonge meid….Jij wel?
Ik hoor wel wat van je en liggen wij binnenkort wel in mijn bed als mijn ouders lekker 2 weekjes in hun huisje in Spanje zitten en ik het rijk alleen heb.
Kom je ook dan???
Geke

Mijn gezicht niet helemaal op de foto, ja toch maar voor de zekerheid en ja hier in friesland knijpt met de kat ook wel eens in het donker dus je weet maar nooit

Details

Zoek een date in: Ingelmunster, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op