ROYALDUTCHBLOND uit amsterdam voor Thuisontvangst, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • The Hague
  • >
  • ROYALDUTCHBLOND uit amsterdam voor Thuisontvangst, Intiem en Beffen

Lekkerste volslanke milf van amsterdam. Met mijn lange blonde haar en me lekkere grote zachte borsten en heerlijke billen ga jij nooit iets anders meer willen. Laat je lekkere harde paal in mijn natte kale kutje glijden nadat ik hem diep in mijn mondje heb genomen. Stuur even een whatsappje en foto en ik lig met me geile kutje klaar voor jou! XXX …PS ALLEEN APPEN OP DE DAG ZELF ALS JE ECHT APFSPREEKT EEN UUR VAN TE VOREN. ALLEEN NL!! IK ONTVANG ALLEEN 28+

Details

Zoek een date in: The Hague, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op